SBO de Horst - Zeearend
donderdag, 30 maart 2023
21
sep

Welkom in onze groep

Welkom op de webpagina van groep Zeearend!

Wat “tof” dat jullie een bezoekje brengen aan onze website. We zijn dan ook een heel erg bijzondere club. In onze klas zitten zowel kinderen die dit schooljaar schoolverlater zullen zijn. Er zijn ook kinderen die nog een jaar op onze school blijven. We gaan er een heel bijzonder en speciaal jaar van maken. We gaan heel veel nieuwe dingen leren. Dit zullen we met en van elkaar doen. We willen het ook heel gezellig maken zodat iedereen in onze klas de klas als een prettige plek kan ervaren. Onze juf Anita en onze meester Sven gaan dit jaar samen met ons deze mooie reis maken.

In onze klas zitten er 19 zeearenden:

Mexxie, Izzy, Mike, Neira, Desteny, Damian, Ryan, Ivy, Timo, Shayviëna, Mirte, Amy, Gina, Sephora, Quinty, Jarno, Luna, Dylan en Damiën

Dag

leerkracht

 

Maandag

meester Sven

 

Dinsdag

meester Sven

 

Woensdag

meester Sven en juf Anita

 

Donderdag

 

Juf Anita 

 

Vrijdag

Meester Sven

 ’s middags gaan we de hele middag naar de gymzaal, lekker sporten.

 

 

 

We vinden het samen heel erg belangrijk dat we écht een groep zijn: iedereen hoort erbij, we sluiten niemand buiten. En dat lukt ons super goed!

Onze schooldagen zitten best wel vol. We starten iedere ochtend met stillezen of het oefenen van rekenvaardigheden met Garfield of bareka . Verder zijn we in de ochtend bezig met lezen, spelling, taal, rekenen en nieuwsbegrip. In de middag staan vakken als kennisgebieden, muziek, knutselen, seo, gym en tekenen op het programma. En twee keer in de week werken we, samen met de Zeearenden en Pelikanen, aan onze eigen doelen tijdens contractwerk.

We krijgen af en toe huiswerk mee. Onze agenda nemen we elke dag mee naar school en ´s middags als de school weer uit is mee naar huis. Daarin staat ons huiswerk maar ook handige weetjes en dingen die we moeten onthouden. Dus het is wel belangrijk om thuis even de agenda te checken zodat je niets vergeet! Zo wennen we alvast aan het gebruik van een agenda die zeker bij een middelbare school hoort.

Wil je meer weten of de juffen iets vragen? Stuur dan een mail naar: zeearend.horst@kindante.nl

 

 

De Zeearend

Website onderdelenZeearend

Het geslacht der zeearenden is een groep sperwerachtigen. Ze variëren van betrekkelijk klein (de Sanfords zeearend) tot behoorlijk groot (Stellers zeearend). Zeearenden kunnen een gewicht tot 9 kilogram bereiken en de spanwijdte van de vleugels kan tot 2,5 meter worden. Het geslacht telt 8 soorten.


  • - Zeearend
  • - Amerikaanse zeearend
  • - Witbuikzeearend
  • - Witbandzeearend
  • - Stellers zeearend
  • - Sanfords zeearend
  • - Afrikaans zeearend
  • - Madagaskarzeearend

© 2011 SBO De Horst — School voor speciaal basisonderwijs. All rights reserved.