spreekbeurt Shalina
maandag, 01 april 2019
06
sep

Start van de Leeuwerik

We zijn weer begonnen! Na een heerlijke zomervakantie zijn we fris gestart aan het nieuwe schooljaar. En wat een fijne start!
Alle 18 kinderen hebben nu al bewezen dat ze keihard kunnen werken en in zijn voor een grapje. Elke dag zijn ze druk in de weer met het oefenen van sommen, nieuwe spellingregels en het lezen van boekjes. Ook doen ze veel andere dingen; ze hebben een mooie verjaardagskalender gemaakt en doen keihard hun best met de gymles op dinsdag. Tijdens al deze activiteiten verdienen de kinderen een Joy voor hun goede gedrag en dit gaat al zo goed dat er nu al kinderen een beloning hebben verdiend, wauw!

Meester Stijn en juf Maud zijn hartstikke trots op hoe de kinderen het doen en hoe snel ze alweer gewend zijn aan het ritme van school. We zullen jullie op de hoogte houden van alles wat wij in de klas doen middels foto's en berichten op de site of via ISY. Als er vragen zijn, kunt u altijd een mailtje sturen naar het volgende mailadres; leeuwerik@sbodehorst.nl óf even bellen of binnenlopen.

Vanaf de carnavalsvakantie zijn juf Maud en juf Kyra helaas in een andere klas gaan werken. Echter hebben we juf Anita en juf Manon in de groep erbij gekregen. Juf Manon zal op vrijdag aanwezig zijn in de groep. Juf Anita is op woensdag, donderdag en vrijdag in de groep.

Verder wordt er dit jaar niet gewerkt met huiswerk, maar mocht hier wel behoefte aan zijn kan dit natuurlijk altijd geregeld worden. Ook kunnen kinderen thuis inloggen op programma's van school om te oefenen. De inlogcodes krijgen de kinderen nog mee naar huis. 

We maken er een super jaar van! 

Groetjes Meester Stijn en juf Maud

 

De Leeuwerik

Website onderdelenLeeuwerik

De leeuwerik kenmerkt zich door een slanke lichaamsbouw en een kegelvormige, tamelijk korte snavel, middelmatig lange
en spitse vleugels waarvan de derde slagpen de langste is. Het is een onrustige vogel en blijft zelden lang op dezelfde plaats,
hij loopt gedurig heen en weer of vliegt of vecht met andere vogels van zijn soort en krakeelt.

Laatste fotoalbum
Fotoalbums groep Leeuwerik
spreekbeurt Shalina
hond
maandag, 01 april 2019
spreekbeurt Ryan
kickboksen
maandag, 01 april 2019
Jason breakdance
battle tegen klasgenoten
maandag, 01 april 2019
© 2011 SBO De Horst — School voor speciaal basisonderwijs. All rights reserved.